De ce sa folosim ser cosmetic cu aur de 24k?

Dacă sunteți un fan al îngrijirii de lux a pielii, probabil că ați auzit despre zgomotul din jurul produselor care conțin aur de 24k. Dar care sunt exact beneficiile acestui metal prețios când vine vorba de îngrijirea pielii?

În primul rând, aurul de 24k are proprietăți antiinflamatorii care pot ajuta la calmarea și calmarea pielii iritate. Acest lucru este benefic în special pentru cei cu afecțiuni precum rozacee sau eczeme. În plus, s-a demonstrat că aurul îmbunătățește circulația sângelui și stimulează producția de colagen, care ajută la conferirea pielii un aspect mai ferm, mai tineresc.

Dar beneficiile aurului de 24k nu se opresc aici. Acest metal luxos este, de asemenea, un excelent conductor de căldură și electricitate, ceea ce îl face ideal pentru utilizare în aparatele de masaj facial și alte instrumente de îngrijire a pielii. Căldura și vibrațiile blânde pot ajuta la îmbunătățirea absorbției produselor de îngrijire a pielii și pot oferi pielii un aspect radiant și strălucitor.

Deci, de ce ar trebui să luați în considerare încorporarea unui produs de aur de 24k în rutina dvs. de îngrijire a pielii? Pe lângă proprietățile sale antiinflamatoare și de stimulare a colagenului, acest metal luxos poate ajuta la darea pielii tale un aspect tânăr și strălucitor. Indiferent dacă alegeți un masaj facial sau un ser care conține fulgi de aur real, cu siguranță vă va plăcea cum arată și se simte pielea dvs. după ce ați folosit un produs cu aur de 24k.

Serul cosmetic cu aur de 24k
Beneficiile uleiurilor cosmetice CBD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aproape Cosul Meu
Aproape Listă dorințe
Recent Vizualizate Aproape
Aproape

Aproape
Navigare
Categorii